PIZZARIA BELLA ITALIA

Recentebeoordeling


5 sterren uit 55 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzaria Bella Italia. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 1:38 zoals altijd lekker gegeten!!!
27 sep 2022 om 22:22 Heerlijke pizza's
25 sep 2022 om 18:57 Echt lekker gegeten!!!
21 sep 2022 om 21:04 Ik vroeg eerder om paprika bij het gerecht. Deze keer kreeg ik die. Fijn!
18 sep 2022 om 21:00 Lekker snel geleverd en heb lekker gegeten. Een opmerking: bij de biefstuk krijg ik champignons, maar geen paprika. Is het mogelijk om dat te bieden?
15 sep 2022 om 21:59 Heb echt lekker gegeten!!! Wordt jullie nieuwe klant
9 sep 2022 om 1:11 Ik heb echt lekker gegeten! Jullie hebben er een nieuwe klant bij
19 aug 2022 om 23:46 Super lekker die biefstuk! Men was wel de knoflooksaus vergeten. Volgende keer wordt dat verrekend
12 aug 2022 om 19:20 De bezorger kwam erachter dat de shoarma schotel vergeten was. Die werd nagebracht met extra eten en drinken erbij. Goed geregeld maar wel jammer dat 1 familielid alleen moest eten
1 jul 2022 om 20:32 De spareribs waren echt heerlijk! Bijgeleverde aardappeltjes met groenten ook erg lekker en eens wat anders dan friet. Ik ga hier zeker nog eens bestellen
10 jun 2022 om 20:39 Heerlijke pizza en pasta! Warm en snel en netjes geleverd.
17 mei 2022 om 22:01 Snelle bezorging en lekker eten echt top